Zonnepanelen voor particulieren
Steeds vaker gebruiken ook particulieren zonnepanelen om schone energie op te wekken en een bijdrage te leveren aan een duurzame wereld. Daarbij zijn er inmiddels thuis-accu’s verkrijgbaar, waarmee u zonnestroom kunt opslaan en gebruiken wanneer de zon niet schijnt. Zo gaat u optimaal om met uw opgewekte energie! We kijken samen met u naar uw woonsituatie en de best passende oplossing, zodat u het optimale rendement behaalt uit de installatie.

Elektro Control Nederland Particulier biedt u:

Ervaren gecertificeerde monteurs

Onze technische medewerkers kunnen u door hun jarenlange ervaring op een hoog niveau adviseren en vanzelfsprekend de gehele installatie voor u uit handen nemen. We gaan hierbij gedetailleerd en nauwkeurig te werk en nemen we u mee in de volledige installatie, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Garantie & verzekering

We werken met de meest gerenommeerde merken, alle met jarenlange garantie en garanderen dat we een goed werkende installatie opleveren. Mochten er onverhoopt na de installatie toch mankementen optreden, dan lossen we deze vanzelfsprekend naar volle tevredenheid op.

Financiering en advies

We kunnen u adviseren op gebied van meerdere financieringsvormen en subsidieaanvragen. Het zijn economisch uitdagende tijden, het spreiden en volledig transparant maken van uw energiekosten kan daarom een interessante optie zijn. We denken graag met u mee en kunnen helpen met het inzichtelijk maken van uw toekomstige energiekosten en mogelijke besparingen. En misschien komt u wel in aanmerking voor een subsidie, zodat u aan de slag kunt met het opwekken van duurzame energie, zonder onnodige financiële risico’s.