Zonnepanelen voor bedrijven

Voor u als ondernemer is het misschien wel belangrijker dan ooit dat u een bijdrage levert aan een duurzame wereld. Met de inzet van zonnestroom-producten vermindert u de CO2-uitstoot van uw pand(en) en draagt u bij aan een schoner milieu. Een slimme inzet van zonne-energie, zorgt daarbij voor een hoog rendement en kan u ontzettend veel besparingen op uw energienota opleveren. Bovendien bezorgt het uw bedrijf een “groen imago” en mogelijk een hoger energielabel, iets wat steeds belangrijker wordt in het huidige landschap.

Elektro Control Nederland zakelijk biedt u:

Ervaren gecertificeerde monteurs

Onze technische medewerkers kunnen u door hun jarenlange ervaring op een hoog niveau adviseren en vanzelfsprekend de gehele installatie voor u uit handen nemen. We gaan hierbij gedetailleerd en nauwkeurig te werk en nemen we u mee in de volledige installatie, zodat u achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Garantie & verzekering

We werken met de meest gerenommeerde merken, alle met jarenlange garantie en garanderen dat we een goed werkende installatie opleveren. Mochten er onverhoopt na de installatie toch mankementen optreden, dan lossen we deze vanzelfsprekend naar volle tevredenheid op.

Financiering en advies

We kunnen u adviseren op gebied van meerdere financieringsvormen en subsidieaanvragen. Het zijn economisch uitdagende tijden, het spreiden en volledig transparant maken van uw energiekosten kan daarom een interessante optie zijn. We denken graag met u mee en kunnen helpen met het inzichtelijk maken van uw toekomstige energiekosten en mogelijke besparingen. En misschien komt u wel in aanmerking voor een subsidie, zodat u aan de slag kunt met het opwekken van duurzame energie, zonder onnodige financiële risico’s.